www.spaarrekening.nl

met gemak betrouwbaar sparen

 • thumb spaarvarken
 • thumb landschap-vooruitzicht
 • thumb toekomst

Over ons

www.spaarrekening.nl is onafhankelijk bemiddelaar voor spaarrekeningen en deposito’s. Na het tot stand komen van de spaarrekening of deposito’s bent u een directe relatie van de betreffende bank. www.spaarrekening.nl is nooit betrokken bij geldtransacties van uw spaarrekening of deposito en heeft ook geen toegang tot uw spaarrekening of deposito’s.

U dient zelf na te gaan of een spaarrekening past binnen uw financiële doelstelling of financiële planning. www.spaarrekening.nl bemiddelt in spaarrekeningen en deposito’s; deze website geeft geen adviezen. Voor adviezen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vergunningen en aangesloten instanties

www.spaarrekening.nl:

 • is ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 333.06874 In’Familia BV;
 • bemiddelt onder toezicht van de AFM [Autoriteit Financiële Markten] onder vergunningnummer 12007726;
 • is aangesloten bij de StFD [Stichting Financiële Dienstverlening] onder nummer 117056;
 • is aangesloten bij het KiFiD [Klachten instituut Financiële Dienstverlening] onder nummer 300.00435;
 • heeft een inschrijving in het register van de  FFP [Federatie van Financiële Planners] onder nummer 1759 op naam van ir Frans van Mackelenberg.
 

Contactgegevens

www.spaarrekening.nl is een handelsnaam van In'Familia BV
ir Frans van Mackelenberg FFP
Rotgans 15
1423 RK  Uithoorn
Tel. 0297 – 523610
GSM 0644 - 440015
Fax. 0297 – 523620
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Disclaimer

Dit is geen vergelijkingssite.

Hoewel er uiterste zorgvuldigheid betracht is in het verstrekken van informatie op deze website kan er aan deze informatie en aan het gebruik van www.spaarrekening.nl geen enkel recht worden ontleend noch wordt enige aansprakelijkheid hiervoor erkent of aanvaard.

www.spaarrekening.nl is zonder kosten voor de gebruiker; wij ontvangen een [variabele] beloning van de diverse aanbieders.

www.spaarrekening.nl bemiddelt in spaarrekeningen en deposito’s. U dient zelf na te gaan of een spaarrekening past binnen uw financiële doelstelling of financiële planning. www.spaarrekening.nl bemiddelt in spaarrekeningen en deposito’s; deze website geeft geen adviezen. Voor adviezen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


www.spaarrekening.nl / In’Familia BV heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

De aansprakelijkheid van www.spaarrekening.nl / In’Familia BV is uitdrukkelijk beperkt tot het in voorkomende gevallen door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering uit te keren bedrag.

 • logo afm
 • logo-dnb
 • logo-kifid
 • logo-ffp